* ZAREGISTRUJTE SE, AŤ TO MÁTE LEVNĚJI! * NAŠI ZÁKAZNÍCI NAKUPUJÍ VŽDY O 5% VÝHODNĚJI! * STAČÍ KLIKNOUT na REGISTRACE vpravo nahoře. *

Hodnocení obchodu

4,9 1486 hodnocení
5
1426x
4
45x
3
6x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
LL Avatar autora Ladislav Lassan | 20.9.2020
Som spokojny. Tovar mi dosiel, ale az podlhej dobe.
MG Avatar autora Marcela Granečná | 18.9.2020
spokojenost
PM Avatar autora Petra Míková | 17.9.2020
Také delší čekání, ale objednané zboží nakonec přišlo.
KD Avatar autora Klára Dobiášová | 14.9.2020
Delší dodací doba, ale jinak spokojenost.
ZV Avatar autora Zuzana Vančurová | 14.9.2020
Spokojena!!!
Avatar autora Ilona Šrámková | 30.8.2020
Vše O.K. Rychlé dodání a dobře zabaleno...
LR Avatar autora Lenka Růžičková | 30.8.2020
Zboží nevypadá, jako na obrázku. Na dotaz nereagují.
MI Avatar autora Marie Leopoldová Ing. | 30.8.2020
Jsem spokojena, doručeno v inzerovaném čase.
LB Avatar autora Lenka Bartošova | 30.8.2020
Spokojená se zbožím,způsobem doručení i platbou až v zásilkovně.doporučuji na základě vlastní dobré zkušenosti
ML Avatar autora Martina Laczi | 30.8.2020
Nejdříve to nevypadalo dobře, našla jsem si recenze a bála se o peníze. Nakonec jsem obchod kontaktovala, neozvali se úplně obratem, ale ozvali se a vše k mé naprosté spokojenosti vyřídili. Mám zboží, které už nikde jinde nebylo dostupné. Mockrát děkuji.
V Avatar autora Vera | 28.8.2020
13.8. jsem objednala a zaplatila cca 1000 korun. Do dnešní ho dne zboží nepřišli, na maily ani telefon nereagují. Jsem důchodce, nemám na rozhazování a sponzorovat někoho, kdo se chová nečestně taky nebudu!!! Kontaktovala jsem dnes tlf. ČOI, na jejich podnět podám ještě písemně celý případ. Už nikdy více!!!
S Avatar autora Sára | 28.8.2020
Absolutně nedoporučuji!!!!!!!!! Už 1,5 měsíce čekám na vracení penez, telefon nezvedaji, na e-maily neodpovídají V pondělí nahlasim na ČOI
JK Avatar autora Jitka Kottová | 24.8.2020
Jsem velmi spokojena
MP Avatar autora Markéta Procházková | 23.8.2020
Velký výběr,zajímavé ceny.Snad jen delší dodací lhůta.Děkuji
LM Avatar autora Leona Matějková | 19.8.2020
Dlouhá dodací lhůta. Po 14 dnech jsem posílala upominaci mail, na stále nevyrizenou objednávku. Za další týden zboží dorazilo.
MF Avatar autora Milena Fišerová | 19.8.2020
Rychlé dodání, dobře zabaleno, spokojenost. Děkuji
DK Avatar autora Dagmar Kristlová | 16.8.2020
zboží pěkné, spokojenost i s komunikací obchodu
I Avatar autora Inka | 15.8.2020
Velmi příjemná komunikace, velký výběr, v případě opožděného dodání včasné upozornění.
K Avatar autora Kamila | 13.8.2020
Byla jsem moc spokojená, krásné zboží, velký výběr, rychlé dodání.
MB Avatar autora Marie Brožíková | 8.8.2020
S výrobky od Vás jsem moc spokojená, jsou krásné . Děkuji Vám .

Instagram veselazena.cz