Hodnocení obchodu

4,2 327 hodnocení
Přidat hodnocení
5
245x
4
16x
3
13x
2
18x
1
24x
Nevyplňujte toto pole:
| 18.1.2018 17:38
vše o.k.
| 18.1.2018 12:54
Naprostá spokojenost - rychlost dodání i kvalita zboží.
| 11.1.2018 14:34
jednoduché objednání rychlé dodání kvalitně zabaleno
| 10.1.2018 16:44
Rychlé jednání i dodání,spokojenost,doporučuji.
| 9.1.2018 17:44
Zajímavé zboží, rychlé jednání i dodání, zboží pečlivě zabaleno.
| 9.1.2018 16:17
velmi spokojena, rychlá dodávka
| 9.1.2018 11:51
velmi spokojen
| 7.1.2018 19:05
+ Přehledný obchod
+ Zajímavé ceny
+ Velký výběr
+ Rychlé dodání
+ Vstřícnost k zákazníkovi
+ Zboží pečlivě zabaleno

Obchod vřele doporučuji byla jsem maximálně spokojená.
| 5.1.2018 15:23
Doporučuji
| 3.1.2018 11:44
rychlé, spolehlivé a včasné doručení zboží
| 3.1.2018 10:47
+ - velký výběr zboží
- - cena za dopravu by mohla být o něco nižší,

| 30.12.2017 22:02
+ Velmi oceňuji neuvěřitelně rychlé odeslání balíčku. Odpoledne jsem objednala, zaplatila jsem kartou a již večer jsem dostala zprávu o odesílání zásilky. Fakt bomba!!!!

| 30.12.2017 20:51
+ rychlé dodání

| 28.12.2017 13:31
+ Krásné zboží, bezvadná komunikace, ochota a vstřícnost.

| 27.12.2017 11:12
Úžasná vstřícnost,ochota, rychlé vyřízení
| 27.12.2017 10:56
+ Velmi rychle dodani zbozi

| 26.12.2017 21:58
Profesionální a vstřícný přístup, rychlost vyřízení. Rozmanité, hezké a kvalitní zboží. Rozhodně tento obchod po dvou nákupních zkušenostech v rušném předvánočním období (loni a letos) doporučuji.
| 23.12.2017 11:30
- Křehké zboží ,které by mělo mít pouze osobní odběr

jednou rozbité,reklamováno došlo jiné a nebylo úplně v pořádku
| 22.12.2017 15:05
Skvělá komunikace, rychlost doručení a spokojenost se zbožím.
| 21.12.2017 19:01
+ jeden zmála nabízející mnou poptávané zboží v celkem širokém sortimentu

| 21.12.2017 08:37
+ přehledný a spolehlivý obchod

| 20.12.2017 05:06
+ Přehledná nabídka

| 19.12.2017 16:26
+ Cena
+ Rychlé dodání
+ Dobrá komunikace
+ Kvalitní servis
- Žádné

Určitě doporučuji
| 18.12.2017 14:12
Byli velice ochotní. balík byl tak luxusně zabalen, že jsem se tam málem ani nedostala, ale hlavně to vypadalo neprůstřelně :) děkuji!
| 18.12.2017 07:33
+ Dobrý obchod

| 18.12.2017 03:47
Zajímavé zboží
| 15.12.2017 09:20
+ Velmi rychlé dodání!

| 14.12.2017 23:10
Velice vstřícný přístup. Krásné zboží.
| 14.12.2017 20:43
Krásné zboží
| 14.12.2017 13:44
Přehlednost Dobrá komunikace
| 11.12.2017 21:55
Objednala jsem adventní věnec s andělem. Je krásný. Bohužel 2 svícny nebyly nijak přichyceny (svíčky byly křivě) a srdíčka také upadla. Manžel s pomocí tavné pistole zpravil.
| 10.12.2017 19:33
část zboží nebyla na skladě, takže objednávka byla vykryta později ale vcelku, vše proběhlo O.K.
| 9.12.2017 07:46
S přístupem k zákazníkovi jsem byla nadmíru spokojená, dlouho jsem se s takovou ochotou a snahou vyhovět zákazníkovi nesetkala. Milá paní majitelka, co se komunikace týče, nic jí nebylo za těžko. Ještě jednou děkuji a vřele a bez pochyb doporučuji.
| 8.12.2017 20:37
+ Kvalita, rychlost,

| 6.12.2017 13:29
spokojenost, dobrá kominkace, zboží odpovídá popisu
| 3.12.2017 14:32
+ nevím o žádné
- přestože bylo mnou vybrané zboží dlouho deklarováno, po dlouhé době od objednání mi bylo stručně sděleno, že zboží není. Doporučuji pátrat jinde, zvláště pak, potřebujete-li zboží opravdu, třeba jako dárek. Obrátím se příště na spolehlivější obchod, kde nensbízejí zboží, které není a kde vás o tomto stavu budou ihned informovat.

přestože bylo mnou vybrané zboží dlouho deklarováno, po dlouhé době od objednání mi bylo stručně sděleno, že zboží není. Doporučuji pátrat jinde, zvláště pak, potřebujete-li zboží opravdu, třeba jako dárek. Obrátím se příště na spolehlivější obchod, kde nensbízejí zboží, které není a kde vás o tomto stavu budou ihned informovat.
| 3.12.2017 11:25
Zboží nedodáno dle avizovaného data.
| 2.12.2017 17:18
velký výběr zboží dobrá cena přehledné stránky
| 2.12.2017 11:33
- Zboží nebylo k dispozici, předplatbu již 14 dní vymáhám zpět.

Obchod nevrací peníze zaplacené za zboží dopředu.
| 1.12.2017 16:31
Příjemné jednáni a pomoc pana vedoucího s bjednávkou.Bezchybné vyřizení a ochota poradit. Děkují.
| 29.11.2017 17:12
+ nakupoval jsem zde poprvé a jsem spokojen

Určitě doporučuji
| 29.11.2017 11:15
+ Rychlé dodání

| 28.11.2017 15:47
Zatím, jsem objednávku neobdržel, ale doufám,že přijde v pořádku. Akorát mě mrzí dodací lhůta,že to trvá trochu dlouho.V létě jsem si objednával přes internet pneumatiky a třetí den mi je dovezli,tak-že jsem byl spokojený.Proto Vás nemůžu zatím hodnotit.Ale doufám, že se to zlepší.Přeji Vám hezký den a nashledanou. Dudek Jaroslav.
| 26.11.2017 11:45
Krásné věcičky,vybere si každý. Velmi příznivá cena za dopravu. Spolehlivě a rychle. Spokojenost.
| 24.11.2017 08:41
+ Rychlé dodání, vše v pořádku.

Doporučuji vše proběhlo v pořádku.
| 23.11.2017 12:06
Květináče přišly prasklé, myslím, že i vinou zabalení z obchodu. Nestačí proložit tenkým molitanem a napasovat 3 květináče dohromady! Víme, že přepravní služby nezachází s baliky zrovna nejjemněji.Pak stačí drobet větší náraz a zboží je rozbité. Květináče si nechám, nemám chuť ani náladu je reklamovat,protože jsou tvarově takové, jaké potřebuji.Šikovný manžel slepil a zaretušoval.
| 21.11.2017 12:26
Zboží nebylo dodáno a po 20 dnech mi nebyla navracena financni castka, kterou jsem uhradila prevodem!
| 20.11.2017 18:44
Vše v pohodě.
| 20.11.2017 10:39
Pohodlné objednání z domova, zásilka byla dobře zabalená a došla v pořádku, do týdne, mohla by být kratší doba doručení.
| 18.11.2017 23:42
+ *****

*****
| 18.11.2017 10:47
+ super rychlé odbavení

| 16.11.2017 11:58
+ Rychlé, spolehlivé. Pokud nebylo požadované zboží, byla jsem kontaktována a následně mi bylo nabídnuto jiné podobné

| 15.11.2017 19:48
- Klamání zákazníka,nabízené zboží tvrdí,že mají k dodání a nakonec není k dispozici.Zklamalo mne to.

| 14.11.2017 21:13
Rychlé, dobře zabalené
| 14.11.2017 15:54
+ Velice ochotní. Na skladě měli málo kusů a přesto mi dokázali zboží sehnat a doručit v rekordním čase.
+ Skvěle zabaleno, měla jsem objednáno 45ks skleniček a každé zabaleno zvlášť v bublinách a ještě mezi sebou, aby se nerozbily.

| 14.11.2017 15:14
Po stornu objednávky, ze které obchod nebyl schopen dodat téměř polovinu výrobků jsem byla informována, že mne budou informovat o vrácení peněz. Je to týden a zatím se tak nestalo.
| 10.11.2017 17:28
+ rychlé vyřízení objednávky,rozumné ceny

| 9.11.2017 17:55
Zboží dorazilo včas a bez problémů.
| 5.11.2017 16:17
Doporučuji
| 30.10.2017 13:44
Vše naprosto v pořádku, mohu zde nákup doporučit.
| 29.10.2017 02:05
+ přehledné pěkné inter..stránky

| 27.10.2017 11:41
Není co dodat
| 26.10.2017 10:41
+ perfektní komunikace
+ velký výběr zboží

vše OK, určitě nenakupujeme naposledy
| 25.10.2017 08:51
+ Rychlost,komunikace a zboží odpovídá.Navic k objednávce milá pozornost v podobě slevy na pristi nákup.
- Neni

| 20.10.2017 10:22
Dobrý výběr a hezké zboží
| 17.10.2017 08:39
+ Nejprve jsem hledala zboží v obchodech, ale nic neodpovídalo mým požadavkům. Až u vás jsem zboží objevila a potom jsem netrpělivě očekávala dodání. Jsem velmi spokojená.

| 16.10.2017 08:56
+ Super komunikace s obchodem
+ Super výběr zboží

| 15.10.2017 09:29
Je to nakup z domova . Zbozi prislo brzy a v kvalite , kterou jsem si objednala . Dekuji
| 4.10.2017 07:39
Objednané zboží nebylo skladem, bylo mi nabídnuto podobné. Skvělá komunikace s obchodem. Za mě určitě doporučuji :-)
| 1.10.2017 13:46
Výrobek je nekvalitní a předražený.
| 29.9.2017 18:21
Zajímavý sortiment, nápady na darky
| 23.9.2017 23:29
Prehledne,se zbozim jsem spokojena
| 19.9.2017 11:09
+ Zákaznický servis
+ Velice rychli

Mohu jen doporučit :)
| 2.9.2017 09:28
+ Velký výběr
+ Kvalitní zboží
+ Skvělá komunikace
+ Možnost výběru dopravce
+ Rychle dodání

| 30.8.2017 19:44
Sortiment, laskavost, ochota i cena
| 29.8.2017 10:08
+ Okamžitá reakce a rychlá domluva o zboží, které momentálně nebylo na skladě. Ostatní vybrané zboží ihned expedováno a dodáno v pořádku.
| 28.8.2017 09:06
+ neuvěřitelná rychlost přípravy a zaslání zboží

| 28.8.2017 08:27
- cena, jinak vše c pořádku

| 18.8.2017 14:00
+ Perfektní komunikace se zakaznikem

| 18.8.2017 12:30
- Zboží jsem si nechal poslat zásilkovnou do Letohradu ulice Ústecká 89 a vyzvednout jsem si ho musel v Ústí nad Orlicí ulice Letohradská 1524. Záměna obce a ulice. Dle dopravce chyba v e-shopu. Tak nevím.

| 16.8.2017 09:51
- zboží nebylo doručeno do týdne, po následné komunikaci jsme zjistili, že není na skladě a protože to byl dárek, tak jsme se dohodli na podobném zboží, které následně dorazilo

Celkově jsem nebyli spojeni s komunikací a dodáním náhradního zboží.
| 15.8.2017 12:21
Super rychle dodanie na Slovensko,vsetko prebehlo v poriadku,cena lepsia ako na slovenskych internetovych strankach. Super,som spokojna :-)
| 1.8.2017 11:48
Bylo nám velmi lito, že kovový obraz je vystavený, lze ho objednat, ale nelze dodat. Nebyla nabídnuta pomoc v jeho možném dohledání Styxovi
| 1.8.2017 10:27
Dobrá komunikace, nedostupné zboží bylo rychle staženo z nabídky, objednala jsem si jiný set, který do týdne dorazil.
| 30.7.2017 14:43
Jelikož jsem zde nakupoval poprvé,nechci hodnotit.
| 26.7.2017 09:05
Zboží přišlo poškozené! Lampa měla uštíplé hrdlo a na několika místech oprýskaný nátěr. Vzhledem k tomu, že jsem střep v krabici nenašla a olejová lampa byla dle mého názoru zabalená dostatečně, předpokládám, že tento poškozený výrobek byl zaslán v tomto nevyhovujícím stavu již firmou Veselazena.cz
| 14.7.2017 23:09
+ široká nabídka,přehlednost
- nedodržení dodací lhůty, nezájem, nekomunikace, hloupé výmluvy

již se zde o nákup nepokusím
| 10.7.2017 10:49
Mají perfektní a vstřícný přístup. Zboží sice nemají, není ani u dodavatele ale domluvila jsem se, že mi dají vědět hned jak dorazí.M.
| 7.7.2017 18:42
+ Vstřícné jednání a snaha vyřešit problém s doručením Českou poštou

| 5.7.2017 17:22
+ Rychlost, kvalita, estetika

| 4.7.2017 08:51
Skvělá zkušenost, maximální spokojenost
| 2.7.2017 21:47
+ výborná komunikace ohledně objednávky - sms, maily
+ velký výběr zboží a trpělivý a ochotný personál
- jdete pro jednu věc a nakonec koupíte věci čtyři :-) hih

| 26.6.2017 16:43
Do dnešního dne mi zboží nepřišlo
| 26.6.2017 08:26
+ rychlost dodání
+ průbežné informování o stavu zásilky
+ důkladně zabalené zboží

obchod určitě doporučuji, pěkné a přehledné stránky, při nejasnostech komunikace přes email s příjemnou a vstřícnou paní, ráda znovu nakoupím
| 21.6.2017 21:35
+ Pestrý sortiment zboží a přijatelné ceny
- možnost nákupu pouze jednoho kusu u vybraného zboží

široký výběr zboží, přijatelné ceny, rychlá dodávka zboží
| 21.6.2017 10:14
- Obchod nabízí zboží (tváří se jako dostupné), které po objednání není k dodání a téměř bez omluvy zruší objednávku.

Nebyla jsem s obchodem spokojená, zejm. s tím, že nabízí zboží, které není schopen dodat a komunikace ze strany obchodu také nebyla nijak dobrá.
| 9.6.2017 13:36
+ solidní jednání
+ osobní odběr v blízkosti bydlištěd

Doporučuji ostatním
| 6.6.2017 12:59
+ nabízí mnoho rozmanitých věcí za slušné ceny
- nevím

velký výběr dobré ceny,určitě budu nakupovat častěji
| 6.6.2017 10:59
+ Prehlednost
- Komunikace

Rychlost dobra komunikace
| 5.6.2017 07:36
- doprava - dodávku jsem urgovala, nedostala jsem číslo, dle kterého je možnost pohyb sledovat

zboží vypadá mnohem lépe než na fotografii, vynikající, mohu doporučit :-)
| 4.6.2017 17:05
Velmi velmi dlouhá doba, přestože v sms uvádějí, že se ze všech sil snaží vyřídit mou objednávku.
| 4.6.2017 16:03
+ Dobrý nápad pro dárek, pohodlí.
- Nenašla jsem je.

Dobrý obchod. Objednala jsem zboží a došlo v pořádku. Vše bylo OK. Děkuji.
| 30.5.2017 17:18
+ Zajímavé zboží.
+ Jednoduchý způsob objednání, promyšlený postup krok za krokem.

| 23.5.2017 09:52
Paráda!!!
| 21.5.2017 12:18
+ nabídka přehledná,ceny a dodací lhůta přijatelné,komunikace vynikající,rychlá stručná,věcná.
- Absolutně bez připomínek

Všem doporučuji!
| 21.5.2017 07:52
+ Zajímavý sortiment
- Dlouhá dodací lhůta

Velký výběr netradičního zboží
| 13.5.2017 11:33
Spokojenost. Bez připomínek.
| 9.5.2017 21:35
- velký výběr zboží - super komunikace
| 9.5.2017 08:18
+ Vše bylo v pořádku
- žádné

| 19.4.2017 20:03
aktualizovat častěji stránky
| 17.4.2017 11:46
+ nabízí drobnosti do bytz

s nákupem jsem byla spokojená
| 17.4.2017 11:15
+ hezké zboží
+ dobrá cena
+ rychlé dodání
+ perfektní komunikace
- nevím o žádné

skvělý nákup
| 7.4.2017 19:44
- Nemožnost platby kartou

Dobrý nákup
| 23.3.2017 20:12
+ Rychlost,serioznost, prvotřídní kvalitazboží
- nemá

Stoprocentně doporučuji
| 21.3.2017 11:04
+ Ochota a rychlost
- Neznám

Doporučuji
| 16.3.2017 12:58
- Zboží dorazilo jiné než jsem objednala.

| 13.3.2017 21:25
+ Ochotní a velmi seriozní majitelé, velký výběr pěkného zboží.

| 5.3.2017 09:42
+ s e-shopem jsem spokojená

pěkné zboží, dobrý e-shop :-)
| 3.3.2017 11:34
+ široký sortiment
- neviem o nich

uplná spokojnosť
| 2.3.2017 18:30
+ Velmi rozmanitý sortiment zboží za přijatelné ceny

V tomto obchodě jsem nakoupila protože tohleto zboží jsem neviděla v obchodech tady u nás v Brně. Proto bych uvítala váš obchod nebo pobočku u nás.
| 2.3.2017 16:02
+ VSTRICNOST

DOPORUCUJI
| 27.2.2017 19:44
+ Velký výběr
+ Jediný který měl požadované zboží
- Žádná mě nenapadá, snad zjednodušit výběr dopravy se způsobem platby

Seriozní a spolehlivý Doporučuji
| 27.2.2017 13:49
+ Nákup z domu .
+ Zboží co nemívají stále kamenné obchody .

Doporučila , máte vyběr v klidu domova a dovezou až domu .
| 27.2.2017 11:23
100% spokojenost, zboží jsem objednala na poslední chvíli a bylo připraveno včas moc děkuji IB
| 27.2.2017 08:08
+ vstřícné jednání
- nezaznamenal jsem

doporučuji
| 24.2.2017 17:30
S obochodem jako takovým nemám problém, se týče dodávky zboží. Horší to bylo s kvalitou doručeného zboží. Zboží před odesláním nebylo řádně zkontrolováno a byl doručen tzv. zmetek. Nechtěli jsme zboží vracet a tak jsme si museli sami teploměr rozdělat, vyrovnant kovovou křivou středovou tyčku teploměru, která držela vrcholovu hlavici s ptáčkem "nakřivo".
| 24.2.2017 14:00
spokojenost
| 22.2.2017 10:35
+ Rychlost dodání, široký sortiment
- .........

doporučuji ostatním
| 13.2.2017 11:00
Zboží krásné jako na obrázku,rychlá komunikace i dodání,vřele doporučuji
| 12.2.2017 12:43
+ Dobré ceny.
+ Pestrý výběr.
+ Dobrá komunikace s obchodem.

Doporučuji. Objednávka obratem vyřízená k mé plné spkojenosti.Zboží kvalitní. Ceny příjemné.
| 10.2.2017 18:46
nechápu dotaz na spokojenost se zbožím když mi žádné nedorazilo. Přestže bylo nabízeno,bylo již nedostupné.
| 10.2.2017 16:15
+ hezké věci za rozumné ceny

| 9.2.2017 15:22
+ Přehledné stránky
+ rozmanitý sortiment
- -

Rozhodně doporučuji, byli jsme spokojeni s kvalitou, rychlou dopravou a příznivou cenou.
| 9.2.2017 14:39
+ - měli požadované boží,
+ - přijatelné ceny atd.

- celková spokojenost
| 8.2.2017 14:51
Byla jsem s nákupem, s rychlostí dodáním zboží i komunikací s dodavatelem velmi spokojená
| 5.2.2017 20:08
+ Bohaty vyber
- Prehlednost

Zbozi perfektni a bohaty,jen prehlednost matouci.
| 3.2.2017 20:12
+ Rychlost

| 30.1.2017 20:32
+ přehlednou prezentaci zboží
- nemá

doporučuji, vše v pořádku
| 28.1.2017 19:33
+ Široký sortiment

100 % obchod doporučuji První zkušenost velmi dobrá
| 26.1.2017 17:20
+ Hledala jsem klepadlo na dveře a otevřela se nabídka tohoto obchodu.

Jsem velmi spokojená jak se zbožím, tak s jednáním zástupce obchodu.
| 26.1.2017 14:54
+ rychlost
- žádné

dobré
| 23.1.2017 21:39
+ Krásné doplňky do domácnosti.
+ Slušné ceny.
- Po prvním nákupu nevím.

Velký výběr za slušné ceny.
| 22.1.2017 21:39
+ bohatý sortiment zboží pro mé potřeby a zájmy

doporučuji, výborná komunikace-změna objednávky bez problému
| 21.1.2017 09:07
výborná komunikace
| 20.1.2017 22:13
+ Rychlá dodávka
- Nejsou

Vstřícnost
| 20.1.2017 14:54
+ Široký sortiment
+ Zajímavé zboží

Doporučuji nákup, pěkné nevšední zboží, výborná komunikace s obchodem...
| 18.1.2017 15:23
- Zbozi je uvedeno jako SKLADEM, ale skladem ve skutecnosti neni.

| 16.1.2017 23:05
+ Pěkné zboží, rychlé dodání, ale to zabalení, nad tím zůstává rozum stát.
- Otřesný výběr balení zboží, miniaturní 5 cm zboží zabalené v metr dlouhé krabici, vystlané kvanty papíru a bublinky, mě vede k tomu, že si objednávku zde třikrát rozmyslím.

Obchod je možná spolehlivý, zboží má také pěkné, ale při jeho balení by bylo vhodné používat selský rozum nebo si pořídit, pokud chci být profesionální eshop, odpovídající materiály.
| 16.1.2017 16:48
+ mohu si zboží vybrat z domova
- nemá

velký výběr kvalitního zboží ,rychlé dodání,doporučuji všem
| 13.1.2017 17:53
+ Velký výběr zboží
- Jediná slabina byla , že žádané zboží už není na skladě.

Pestrý sortiment První zkušenost uspokojivá Doporučuji obchod, v případě problému se prodávající ozve a nabídne náhradní variantu na uspokojení zákazníka.
| 7.1.2017 17:55
+ Mají tam zajímavé dárkové věci.
+ Tématicky přehledně rozdělené.

| 1.1.2017 12:56
+ ochota

doporučuji
| 1.1.2017 12:14
+ Pěkné stránky, široký sortiment, výhodné ceny.
+ Nákup byl náhodný, ale vyplatil se.

Náhodný výběr, avšak s velmi pozitivní zkušeností. Oproti konkurenci jsem nalezla požadované věci na jednom místě a ještě s výhodnými cenovými relacemi. Ihned po obdržení objednávky mne zástupkyně obchodu telefonicky kontaktovala a nabídla mně jiný produkt za ten, který byl momentálně nedostupný. Obchod všem doporučuji. I přesto, že jsem objednávala těsně před Vánoci, balíček jsem obratem druhý den obdržela a bez příplatku za expres dodání. Vosky jsou úžasné, vůně vydrží celý den. Velká spokojenost a chvála obchodu. Opět ráda nakoupím.
| 1.1.2017 11:58
Rychlý bezproblémový nákup,zboží nádherné,mohu jen doporučit
| 23.12.2016 06:38
- Dorazilo úplně jiné zboží, než jsem si objednala.

| 23.12.2016 01:53
+ zajímavé zboží

| 22.12.2016 19:25
+ Skvela komunikace, rychlost dodani
- Nic me nenapada

Obchod doporucuji vsem
| 20.12.2016 07:44
+ rychlost vyřízení objednávky
- nejsou

doporučuji
| 19.12.2016 17:52
+ Možnost výběru v klidu
- nevím o žádných

Mohu jen doporučit
| 16.12.2016 16:42
+ upřímně řečeno nevím - byl to náhodný nákup
- neznám

Velmi dobře hodnotím komunikaci obchodu se mnou. vzniklý problém obchod okamžitě vyřešil
| 13.12.2016 18:19
+ široký sortiment

Velký výběr, příjemné a rychlé jednání.
| 9.12.2016 10:23
+ velmi originální a vkusné zboží
- nenašla jsem

příjemné jednání ochota vyhovět velký výběr zboží
| 6.12.2016 12:39
+ ochota
+ cena

vřele všem doporučuji
| 5.12.2016 15:46
+ komunikace
- Zboží dorazilo rozbité. Špatně zabaleno. Dlouhá doba dodání.

Díky dobré komunikaci a kladnému vyřízení poškozené objednávky obchod dporučuji. Však pozor na výběr zboží a doporučuji lepší zabalení zboží.
| 5.12.2016 12:32
+ Přehledné stránky
+ Snadný výběr zboží
+ Dobré ceny

Určitě doporučuji i ostatním, nebudou zklamáni. Naopak potěšeni.
| 4.12.2016 20:30
+ velmi hezké zboží, přehledné stránky
- nemá

velmi hezké zboží, přehledné stránky, rychlé doručení, výborná komunikace
| 4.12.2016 13:10
+ Ozvali se hned druhý den, takže jsem měl dost času objednat jinde :)
- Uvádí zboží jako skladem, při tom ho skladem nemají a nemá jej údajně ani dodavatel a ani nikdy nebude. Ze 4 objednaných produktů byl k dispozici jeden.

| 4.12.2016 10:14
+ Zajimave,hezke zbozi,ktere u nas neni k dostani :-)
- Nema zadne

Mohu jen doporucit a urcite to nebyl prvni nakup,rada se vratim a urcite v obchudku neco objednam.
| 14.11.2016 15:37
za dobrou cenu jsem zde nakoupila to,co jsem hledala(vánoční běhoun na stůl), komunikace s obchodem výborná,průběžně jsem byla o stavu obj.informována
| 12.11.2016 12:45
+ rychlost

celkem velký výběr a za dobré ceny
| 10.11.2016 14:39
+ plno krásných věcí
- žádná komunikace, musíte se pořád doprošovat co a jak bude, sám od sebe nikdo nenapsal

Zboží co bylo skladem prý nakonec skladem nebylo, ale vystaveno jako skladem bylo i nadále, čekala jsem týden, i když už jsem měla zaplaceno. Sama jsem se musela doprošovat, kde to vázne a co a jak bude. Nikdo mi sám od sebe nedal vědět. Nakonec mi objednávka dorazila naštěstí v sobotu, měla jsem to jako dárek, ale bez jednoho předmětu u kterého mi taky nedali předem vědět, že posílají bez něj.. Komunikace je tu opravdu velmi špatná, na odpověď čekáte i 2-3 dny. Ale jinak se paní snažila.. Věci mají opravdu krásné, ale s takovým přístupem nevim nevim...
| 8.11.2016 18:06
+ rychlost
- nevím

rychlá a spolehlivá dodávka
| 7.11.2016 08:07
+ rychlost
- zboží přišlo ve velmi poškozeném obalu, bylo nedostatečně zabaleno. Naštěstí nebylo poškozeno

doporučuji
| 4.11.2016 22:02
+ hezké zboží
+ rychlost dodání
- celkem nepředhledný e-shop
- příšerně zabalená objednávka

Zboží mi dorazilo v používané kartonové krabici, uvnitř byla také vycpaná natrhanými kusy kartonu. Ač bylo zboží a rychlost dodání v pořádku, toto na mě moc dobrý dojem neudělalo. Doporučuji e-shopu zapracovat na balení objednávek
| 2.11.2016 14:56
+ rychlosť dodania
- nepačil sa kurzovy prevod z Kč na Euro

doporučujem
| 31.10.2016 11:02
+ Cena, rychlost dodání, levná zásilkovna k převzetí zboží
- žádné

Velmi doporučuji
| 28.10.2016 21:45
+ široký sortiment

| 18.10.2016 20:45
+ Široký výber tovaru a dodaj v sľúbenom termíne
+ Nedostupnosť produktu na Slovensku
+ Prívetivý telefonický rozhovor
- Problematické bolo nájsť zásielkové miesto
- na Nám. sv. Anny č. 16 v Trenčíne, pretože výdajňa je celkom vzadu vo dvore. Výdajca bol však veľmi ochotný a milý.

Keďže som bola prvýkrát na Vašej stránke, mala som problém s odoslaním objednávky, čo bolo však spôsobené mojou nepozornosťou. Po veľmi príjemnom telefonickom rozhovore s Vaším pracovníkom sa mi podarilo objednávku odoslať. Sľúbený termín bol presne dodržaný a tovar došiel neporušený. Som veľmi spokojná s priebehom celej transakcie a s prístupom k zákazníkovi. Tento obchod vrele doporučujem aj ostatným zákazníkom. Tu platí: "Náš zákazník, náš pán".
| 18.10.2016 20:42
vše ok
| 16.10.2016 19:32
Zboží, které bylo objednáno bylo podle obchodu na skladě, přesto zboží ani po 10dnech nedorazilo. Po 2 telefonických hovorech jsem se dozvěděla,že zboží není a a ni nevědí, kdy bude. Nikdo mě nevyrozuměl, takže jsem zbytečně čekala. Nakonec jsem objednávku zrušila a objednala na Obchudku u Radky,který mimochodem vřele doporučuji.
| 7.10.2016 12:12
+ Skvela komunikace

Jsem velmi spokojena
| 7.10.2016 09:02
+ Blesková doprava, výborná komunikace.

Blesková doprava, výborná komunikace.
| 7.10.2016 08:27
Vše bylo v naprostém pořádku, jsem maximálně spokojená, doporučuji.
| 3.10.2016 17:56
+ Je to rychlý nákup,nenáročný na čas,jsem spokojena
- O žádných zatím nevím

Super
| 1.10.2016 10:14
+ Perfektní komunikace a velice ochotný pan (asi) majitel.
- Doprava pres zasilkovnu. Ovsem mohla jsem si vybrat jiny zpusob dopravy, tedy toto není chyba eshopu

Doporučuji
| 22.9.2016 19:52
Obchod urcite doporucuji. Mela jsem pouze smulu, ze jsem si u dopravce zbozi z duvodu nemoci nevyzvedla sama a dostala jsem ho az po trech dnech od doruceni, takze reklamace uz nebyla mozna.
| 20.9.2016 10:33
+ Přehledné stránky
+ Krásné zboží
+ Široký výběr

Vřele doporučuji!! Krásné zboží za super ceny a milá komunikace ze strany obchodu..
| 10.9.2016 13:37
- 30.8.Zaslána objednávka na 1 produkt
- 4.9.Přišel e-mail,že nemají produkt skladem a stornování objednávky
- 7.9.Další stornování objednávky s tím,že zboží nemá ani dodavatel
- 10.9.Tedy dnes,je stále zboží v nabídce vedené skladem

Obchod je špatně vedený.Jsem velice zklamaná.Nemohu jinak než nedoporučit.
| 8.9.2016 17:15
vše v pořádku
| 26.8.2016 13:42
+ Krásné zboží, dobré ceny, rychlé dodání

Obchodu mohu jen a jen doporučit. Má krásné zboží,dobré ceny a rychlé dodání.Výborná je také informovanost, co se týká objednávky od A do Z :-)
| 23.8.2016 12:53
+ Ucelený sortiment dekorativních výrobků.
- Na žádnou slabinu jsem nenarazil.

Doporučuji.
| 19.8.2016 16:19
+ Rychlost
- Nejsou

Hodnotíme kladně
| 17.8.2016 22:20
+ širší sortiment, levnější zboží proti kamenným obchodům

nakoupil jsem zboží, které jsem marně sháněl v běžných obchodech
| 17.8.2016 11:11
- Obchod žádá o zhodnocení nákupu dřív, než je zboží dodáno, případně zasláno sdělení, proč zatím nedorazilo. V takovém případě nelze očekávat kladnou reakci.

| 17.8.2016 00:15
- komunikace
- dodací lhůta

Prodejce rozhodně nedoporučuji! Komunikace se zákazníkem je v podstatě nulová, telefonní číslo prodejce je buďto nedostupné nebo hovor prostě nepřijímá. Na email odpovídá nejdříve po 2 dnech a vymlouvá se na signál. Po urgenci slibuje dodat zboží v termínu, posléze lže, že už zboží odeslal. Přitom jej jen nahlásil přepravní společnosti, ale ještě nepředal. Zboží, které na svých stránkách slibuje dodat do jednoho týdne, bylo dodáno až po 12-ti dnech. Byl to první a poslední nákup u tohoto rádoby slušného prodejce.
| 6.8.2016 23:10
Super
| 5.8.2016 20:37
+ Bezvadna komunikace, rychle dodání.
- Nic

Naprosta spokojenost. Sehnali mi zboží, ktere již nebylo jinde k dispozici ani u dodavatele. O průběhu objednávky vzdy informovali. Není co vytknout.
| 29.7.2016 11:44
- nabízí zboží, které není schopen dodat.

| 27.7.2016 10:03
+ velký výběr

určitě si vyberete
| 27.7.2016 00:43
+ Pěkné produkty,slušné ceny.
- Komunikace.Zboží nedorazilo dle objednávky. Některé objednané druhy nedorazily vůbec,jiné dvakrát.Po podané reklamaci opět naprosto nedostatečná komunikace.Jelikož škoda za objednané a nedodané zboží je 79 Kč,nebudu se tím dál zabývat.Nemám na to čas.

Amatérský obchod s naprosto neprofesionální obsluhou a vedením.Doporučuji se raději obrátit jinde.
| 20.7.2016 09:55
- Komunikace. Po osobním hovoru a ujištění, že zboží ten na druhý den odejde, jsem teprve po 10ti dnech, kdy nikdo nezvedal telefon, dostal mail, že zboží je expedováno.

Osobně jsem nakoupil naposledy. Neumí říct narovinu stav věci a to mi vadí.
| 1.7.2016 12:01
+ Skvělá komunikace
- Zasilkovna

| 15.6.2016 09:28
- žádné

| 12.6.2016 13:36
+ zboží,které je netuctové,příznivé ceny ve srovnání s obdobnými obchody

| 3.6.2016 14:49
+ Netradiční dárky.

Mohu doporučit, dobrá komunikace, rychlé dodání.
| 30.5.2016 15:37
+ Velký výběr a včasné doručení.

Byla jsem spokojena s perfektní komunikací a ochotou, protože jsem chtěla zboží jako dárek a z Vaší strany jsem ocenila snahu a včasné dodání. Určitě bych Váš obchod doporučila.
| 27.5.2016 21:48
Vše ok
| 16.5.2016 10:38
Názorné a přehledné stránky, mohla jsem si podrobně vybrat. Jsem velmi spokojená.
| 9.5.2016 10:17
+ Zboží, které jsem hledal bylo všude nedostupné.
- O ničem nevím.

Vše v pořádku.
| 8.5.2016 09:30
+ Kvalitní a originálni zbozi.
- Nevím, snad žádné.

Jsem spokojená. Každému ho doporučím.
| 6.5.2016 12:06
+ Rychlost zpracování objednávky.
+ Rychlost dodání.
+ Příjemné jednání a ochota při telefonickém dotazu.
+ Možnost vyzvednutí na více místech ve městě.

Vše dokonalé))) Určitě doporučuji dalším zákazníkům. Rychlost zpracování objednávky. Rychlost dodání. Zboží odpovídá fotu na webových stránkách. Příjemné jednání a ochota při telefonickém dotazu. Možnost osobního odběru na více místech ve městě (Ostrava).
| 3.5.2016 18:34
+ kvalita a cena na 1*
- nevim

bezva krám
| 2.5.2016 12:36
+ netradiční zboží
- u zboží jsem postrádala typ materiálu

jsem spokojená
| 1.5.2016 14:13
doporučuji
| 29.4.2016 21:30
Výborná komunikácia, evidentná snaha o spokojnosť zákazníka. Vrelo doporučujem.
| 29.4.2016 07:20
Cena, rychlost
| 26.4.2016 09:45
+ Líbí se mi sortiment

Jsem spokojená jak s kvalitou zboží, tak s přístupem obchodníka.
| 21.4.2016 13:49
+ Přehlednost a rychlost dodání

doporučuji
| 14.4.2016 19:58
Doporučuji.
| 1.4.2016 16:07
+ Široký sortiment
- Nemá žádné slabiny

Doporučuji
| 17.3.2016 10:21
+ rychlé dodání,přesný popis produktu,kvalita zboží
- nevím o žádné

rozhodně doporučuji.O stavu objednávky jsem měla přesný přehled.Přišlo mi několik e-mailů i sms.
| 7.3.2016 12:38
+ kvalitní zboží
+ rychlé dodací lhůty
- o žádných nevím

Vřele doporučuji.
| 21.2.2016 13:45
+ cena
+ rychlost
+ kvalita zboží i balení
- o žádný nevím

Určitě ANO
| 3.2.2016 09:00
+ nabízí zboží, které jsem jinde nenašla

Určitě doporučím i ostatním.
| 30.1.2016 17:04
- Nabízí zboží,které není skladem.Musel jsem nechat odebrat z objednávky.

| 29.1.2016 13:57
- používá českou poštu

| 20.1.2016 13:45
- zboží vůbec nedorazilo, dnes je to 12 dní od objednávky a dostala jsem pouze potvrzení objednávky, dále bez komunikace

| 9.1.2016 15:22
+ Bez námahy si zboží prohlédnout a zakoupit
- zatím o žádných nevím

přehlednost rychlost velký výběr
| 7.1.2016 07:44
+ Kvalitní hezké zboží za přijatelné ceny.
+ Rychlé dodání.
+ Dobrá komunikace s prodejcem.
- Nevím

Doporučuji.
| 30.12.2015 17:06
+ spolehlivost a rychlostžádné
- žádnémaximální spokojenost

maximální spokojenost
| 24.12.2015 15:04
- zboží jsem objednal 13. 12.s dopravou PPL, obchod 17. 12. ohlásil předání dopravci a dopravce přijal zboží 24. 12. Vánoční dárek tedy bude doručen po vánocích.
- obchod tento slib nedodržel : Všechny objednávky přijaté nejpozději do 21.12. stihneme odbavit a odeslat, aby jste je mohli 23.12. obdržet :)

| 22.12.2015 16:18
+ rychlost, přehlednost

| 20.12.2015 22:27
+ našla jsem, co jsem hledala za pěknou cenu

doporučuji
| 16.12.2015 18:21
+ líbilo se mi zboží a e-shop
- objednala jsem zboží, bylo mi potvrzeno, přišla elektronická faktura a sdělení že mi odesílají zboží a potom sdělení, že tam jedno zboží nemají že mně někdo předběhl. Potvrzeno v pátek a sdělení, že mně někdo předběhl v neděli prostě to někdo zvoral a nebyl schopen mi to normálně dát vědět a mohlo se to nějak normálně vyřídit. Nebyl to dárek. Ale pisatel- nějaký pracovník se do toho tak zamotal vč. dokladů a když se hodinově daly dohromady elektronické dokumenty bylo jasné, že je to zpackané ze strany obchodu.

nic moc
| 14.12.2015 13:24
+ žádné
- komunikace

Zboží označeno skladem, skladem nebylo. Zaplacena částka dosud nevrácena (více než týden od zrušení objednávky). Nikdy více bych neobjednala...a ani nedoporučila.
| 13.12.2015 15:39
+ Ma zbozi,ktete neni v Praze k dostani.
- Nevim

Uz jsem dala adresu kolegyni, chvalila jsem vas.
| 6.12.2015 17:17
+ pro mě je skvělý osobní odběr na konci stejné vesnice
- odběrné místo pro jiné lidi nebydlící v okolí

| 6.12.2015 09:38
+ byla jsem velmi mile překvapena rychlostí dodání
+ zboží přišlo v pořádku

dobrá zkušenost, zboží přišlo v pořádku, doporučuji
| 30.11.2015 21:18
+ žádné
- Slibují dodání, neozvou se mailem na zboží čekám již třetí měsíc.

Nedoporučuji, nenakupujte zde velmi nesolidní obchod, nekomunikují.
| 28.11.2015 20:53
+ Rychlost, kvalita
- Nic

Perfektní a seriózní obchod
| 27.11.2015 23:32
+ vstřícnost při řešení problému

| 27.11.2015 15:16
+ fér jednání, rychlost..
- z první objednávky nemám zápornou slabinu

... nevím, co bych doporušila, snad jen zkuste, uvidíte sami. Já jsem to riska a nelituji :-)
| 13.11.2015 11:06
+ široká nabídka, rychlost doručení
- žádné

široká nabídka, rychlost doručení
| 11.11.2015 15:33
+ spokojenost ve všech směrech
- o ničem nevím

moc se nám ty povlaky líbily,a jinde jsme je nesehnali,mohu je doporučit
| 16.10.2015 17:14
+ ochota a flexibilita
- žadné

Je velmi mile obsloužen a jdou Vám vstříc se svými nabídkami
| 5.10.2015 11:26
+ velky vyber

Doporucuji
| 29.9.2015 09:35
Vše proběhlo v pořádku, doporučuji.
| 25.9.2015 10:31
- -zboží, které psali, že je skladem, tak skladem nebylo
- - zásilka dorazila nekompletní
- - nikdo neinformoval o tom, že zboží není
- - dlouhá dodací lhůta
- - moc nekomunikují

| 17.8.2015 13:32
+ zajímavý sortiment za rozumné ceny
- mrzí mě,že mi dorazila jen 1 položka ze 2 a bez jakékoliv zprávy z obchodu...na můj dotaz mi bylo řečeno,že druhá položka je vyprodaná...propříště bych tuto informaci uvítala předem...ale jinak spokojenost

| 8.8.2015 10:40
- Zásilkovna v Poděbradech má špatnou adresu. Naproti MěÚ čp.31/II to není, je to 31/I Drogerie Martina na náměstí.

| 29.7.2015 11:00
Byl to dárek, který přišel na poslední chvíli. Obchod nekomunikoval, nebral telefony a dokonce vytipaval hovory.
| 12.7.2015 21:43
Bohatý výběr zboží, vynikající ceny.
| 28.6.2015 20:43
nedoporocuji,je to činsky vyrobky, uplne děravé
| 22.6.2015 10:37
+ nevím
- komunikuje až po zrušení objednávky

| 31.5.2015 09:38
+ žádné

Objednávala jsem korkové prostírání jako dárek. U žboží bylo uvedeno skladem. Po týdnu od objednání mi přišel email, že zboží není skladem, ať si vyberu něco jiného. Pokoušela jsem se do obchodu dovolat a telefon mi nikdo nezvedl ani nevolal zpět... Katastrofa. Určitě nedoporučuji.
| 1.4.2015 08:57
+ cena,výběr
- prodávají vyprodané zboží

už nenakoupím,prodávají vyprodané zboží,objednávku vystornují a na vrácení peněz čekám doteď!!!
| 27.3.2015 08:47
Nepřišla žádná zpráva o doručení na výdejní místo - zásilkovna a byl problém tuto zásilku vyzvednout na výdejním místě.
| 22.2.2015 14:26
Reklamační řízení proběhlo bez průtahů, bez výmluv.
| 16.2.2015 17:40
Velký výběr zboží, ale velmi dlouhé dodací lhůty.
| 14.2.2015 18:18
+ kúpa priamo z domova

| 6.2.2015 17:40
+ rychlá objednávka a dodání
- nemám připomínky

Nakoupila jsem u Vás proto, že jsem tento výrobek našla podle obrázku v časopisu a ještě jsem jej jako dárek koupila i pro vnučku. Dlouho jsem si tento kolotoč přála a mám z něj radost já i moje vnučka. Po objednání mi byl zaslán mail,který mě informoval, že je výrobek pouze v udané barvě pouze jeden/bylo to moje chyba, na internetu byl jen jeden/, ale v jiné barvě ještě jeden kousek byl na skladě. V podstatě mi to bylo jedno, tak ještě jsem volala na mobil p. Matuchovi,abych se domluvila na změně. Ačkoliv už bylo kolem půl deváté večer,ochotně se mnou vše vyřídil.Více takových příjemných prodejců. Samozřejmě bych tento obchod ostatním doporučila.
| 5.1.2015 13:48
+ Zboží je ve srovnání s konkurencí:
+ - cenově výhodnější
+ - nabízí širokou škálu doplňků pro domácnost
+ - možnost výběru vícero produktů ve stejném
+ designu
- Doporučení: zboží bylo zabaleno - odesláno ve zbytečně velké krabici.

Zboží, které obchod nabízí, je kvalitní, se širokou nabídkou různých doplňků pro moderní domácnost. Nákup v tomto obchodě svým známým jedině doporučím.
| 28.12.2014 17:37
- Zaslali jiné a levnější zboží, než jsem objednala- místo prkna na krájení sýra přišly 4 malé talířky na sýr.

Doprava trvala přes týden a 23.12 odpoledne po obdržení jiného zboží nezvedli telefon.
| 24.12.2014 09:43
+ Prehlena nabidka.

Spokojenost.Mohu jen doporucit.
| 21.12.2014 15:58
Velmi pěkné, počkám si i na další kusy ze stejné série.
| 21.12.2014 11:43
+ Sortiment je velmi hezký
+ Dobré ceny
+ Možnost výběru platby a dopravy
- Dvakrát jsem požadovala číslo zásilky, marně

Spokojená s výběrem, i když mnou vybrané zboží již nebylo na skladě, navrhli mi alternativní zboží. Velké plus. Neodpověděli mi na dvojitý dotaz ohledně čísla zásilky pro sledování. I přes tento nedostatek bych doporučila známým a i já zde v budoucnu jistě ještě nakoupím.
| 15.12.2014 08:59
+ Hezké originální zboží
+ Přijatelná cena
+ Dostupná místa k vyzvednutí

| 13.12.2014 17:25
5.11.2014 jsem objednal zboží a do dnešního dne 13.12.2014 nemám nic. Uváděno bylo že je skladem. Slibují a nic nedodají. Když zavoláte a zeptáte se proč za 3 dny zboží které je uvedeno že je skladem neodešlo, tak vám dotyčný řekne ať se nerozčilujete že má po noční...Objednávku jsem tedy zrušil. Bohužel peníze dodnes nemám. Podám trestní oznámení na policii. Absolutně NEDEPORUČUJI !!!!!
| 10.12.2014 19:02
- nejde se dovolat

Objednala jsem si zboží a ani po týdnu nedorazilo. Na můj dotaz přišel omluvný email , že zboží je vyprodané, ale do týdne ho budu mít. A o 3 dny později opět přišel email, že PO DOHODĚ SE MNOU se objed. ruší a já přitom S NIKÝM NEMLUVILA !! Tak nevím,co si mám o tom myslet.
| 8.12.2014 15:17
+ Dobře fungující komunikace přes e-mail.
+ Rychlé jednání.
- V nabídce chyběla informace o zboží,které nebylo skladem.

| 6.12.2014 09:07
- komunikace
- není možno se dovolat na kontaktní telefon

| 3.12.2014 20:17
+ Žádné!
- Celý obchod je slabina!

Naprosto nedostačující informace, zkreslené a komunikace netaktní, arogantní a povýšená!
| 3.12.2014 17:31
- neinformují o neuplnosti zásilky,dodali zboží v jiné barvě

Poprvé a naposled
| 27.11.2014 11:46
V obchodě jsem dělala nákup kvůli jednomu určitému výrobku a spolu s tím jsem si rovnou vybrala něco jiného. Přes týden trvalo než zboží dorazilo a nebylo tam všechno. Hlavně to kvůli čemu jsem objednávku dělala. Když jsem jim poté psala, co se děje a jak to bude, tak to mi přišla taková celkem arogantní odpověď, hlavně že nemají čas informovat zákazníky o tom, že je něco vyprodáno, nečekaně. Jinak nijak extra levno tam není a zboží stejné jako všude jinde na internetu
| 25.11.2014 04:57
+ široký sortiment

| 24.11.2014 15:33
Zboží dorazilo v pořádku,perfektně zabalené v nerozbitném obalu.
| 23.11.2014 15:50
Doporučiji , zboží moc pěkné !
| 21.11.2014 12:33
+ Super komunikace

| 17.11.2014 11:21
- špatně vedený eshop, prodejce absolutně nemá přehled o svém zboží.

| 13.11.2014 13:11
+ vše super

doporučuji
| 11.11.2014 20:06
+ rychlé dodání, vše v porádku.

super obchod. doporučuji.
| 2.11.2014 10:33
Dobré ceny, bezproblémová komunikace. Doporučuji všem.
| 1.11.2014 12:50
+ Široká nabídka různých druhů zboží za nízké ceny.
- Bylo by na místě zlepšit komunikaci se zákazníkem. Z mnou objednaného zboží byla jedna položka vyprodána. Leč prodejce mě na tuto skutečnost neupozornil a zjistila jsem to až ve chvíli, kdy jsem sama vznesla dotaz, proč je mi celkově fakturována nižší částka, než původně měla být.

| 13.10.2014 09:42
Na tomto webu jsem si vybrala to, co se mi líbilo. Došla jen část, neúplnost dodávky jsem zjistila až při rozbalení. Nikdo se mě nenamáhal informovat, že jedna položka chybí. Také oznámení o dodání bylo děsné: posíláme dodávku, až Vám ji dovezou, tak ji budete mít. Jestli chcete číslo balíku, tak nám napište!? Příště se této stránce zdaleka vyhnu. Nejsem zvyklá (a zvykat si nebudu) na takovéto jednání. Na netu je dost vstřícnějších firem!
| 7.10.2014 12:25
teprve po cca týdnu mi sdělili, že zboží je vyprodáno, hned mi ale nabídli alternativu. konkrétní nákup hodnotit nemůžu, protože zboží zatím nedorazilo.
| 26.9.2014 21:03
Perfektni komunikace a pristup.
| 21.9.2014 09:32
+ velky vyber
- zadne

Perfektni
| 19.9.2014 10:37
- Zboží bylo ve strašném stavu (přeprava na to neměla vliv). Celý jsem ho musela rozebrat a umýt, protože by úplně špinavý. Popis na stránkách neodpovídá skutečnost, to už bylo ale zřejmé z obrázku zboží. Zboží bylo předražené - kvalita neodpovídá ceně.

Nekvalitní výrobky za vysoké ceny.
| 15.9.2014 11:28
+ O žádných výhodách nevím.
- Nekomunikuje!!!
- Zboží má"skladem",ale nemá ho.
- Na zprávy a urgence nereaguje!!!

Zatím nejhorší e-shop s kterým jsem se setkala.
| 23.8.2014 15:01
+ prednosti zatim neznam
+ nakoupila jsem zde proto, protoze meli presne to, co jsem chtela a hledala
- slabiny neznam, jen malinka poznamka ze by zbozi mohlo byt dodano rychleji. Ale i tak v pohode

nebojte se zde nakoupit velky vyber prehlednost stranek
| 17.8.2014 14:43
+ - měli co jsem hledala
- - část zboží nedorazila, důvod mi nebyl sdělen

- zboží pěkné, ale komunikace vázne
| 2.8.2014 17:48
+ Přehled a rychlost
- Žádné

Velmi solidní obchod
| 9.7.2014 08:49
Obchod nabízí velmi pěkné věci, objednala jsem dárek pro své blízké, sice při prvním nákupu došlo omylem k poškození zásilky ze strany obchodu, ale nové zboží dorazilo brzy od jejich dodavatele a zásilku mi poslali ve velmi dobrém časovém termínu. Takže spokojenost s obchodem je opravdu skvělá. Velmi příjemný a ochotný personál obchodu.
| 4.7.2014 11:48
+ zajímavý sortiment,
+ praktické využití zásilkovny

Doporučuji zkusit.
| 3.6.2014 18:54
+ přehlednost,dobrá komunikace,rychlé dodání
- nevím o nich

jsem velmi spokojená.
| 14.4.2014 09:10
- zatím jsem žádnou neobjevila

Super!
| 24.3.2014 17:17
+ + pěkné, kvalitní a originální zboží
+ + perfektní komunikace

S obchodem jsem velmi spokojená, zboží je moc pěkné, komunikace byla výborná, jen dodací lhůta byla trošičku delší, ale stále v normě. Určitě doporučuji.
| 24.2.2014 21:25
+ Krásné zboží, rychlé vyřízení objednávky.
- Žádné slabiny jsem nezaznamenala.

Skvělý kup, jsem velmi spokojená. Vřele doporučuji.
| 3.2.2014 11:58
+ nízká cena
+ kvalita
+ rychlost dodání
+ milá komunikace
- žádné

Jsem moc spokojená. Určitě se k Vám budu ráda vracet.
| 9.1.2014 14:01
+ rychlost, dostupnost

chtěla jsem konkrétní zboží a nebaví mě běhat po obchodech
| 2.1.2014 10:44
Objednávala jsem na těchto stránkách hrnek jako Vánoční dárek. Sice mi jej, bohužel, před nosem vyprodali :D ale nakonec jsem vybrala jiný a byla velká spokojenost. A musím tímto pochválit úžasnou komunikaci paní Lenky (prodávající) a velkou ochotu. Byla jsem moc spokojená a ráda se sem zase vrátím :) Obchůdek oporučuji všemi deseti :)
| 27.12.2013 13:16
+ příjemný nákup z pohodlí domova
- žádné

pěkné dárkové zboží za příjemné ceny,velmi vstřícná provozovatelka e-schopu
| 26.12.2013 13:09
+ rychlé dodání
+ vstřícná komunikace

| 20.12.2013 10:36
komunikativnost a vstřícnost
| 19.12.2013 09:44
Velká nabídka zboží za skvělé ceny, několik možností dopravy a hlavně rychlé a velmi milé jednání. S nákupem v tomto obchodě jsem byla moc spokojená.
| 16.12.2013 14:04
+ Perfektní domluva, pokud objednané zboží není skladem.
+ Podle potřeby budu nakupovat zde.

Komunikace, přehled, domluva - doporučuji.
| 15.12.2013 14:02
+ Široký sortiment produktů, přehlednost a výborná komunikace při změně zboží.

S e-shopem jsem naprosto spokojen, pravidelná informovanost o stavu objednávky. Jediné negativum co bohužel e-shop úplně neovlivní je zdlouhavé posílaní balíku přes zasilkovna.cz Jelikož e-shop není Pražský, tak balík ležel 3 dny ve Slaným, což není v pořádku, aspoň v dnešní době. Jinak ale nemám co vytknout, přístup ke mě jako zákazníkovi byl na 200%.
| 7.12.2013 07:27
+ -Přehlednost obchodu
+ -bohatý sortiment
+ -mnoho zboží skladem

-vynikající komunikace -ochota poradit -rychlost dodání -
| 6.12.2013 16:02
+ skvělá komunikace s obchodem

| 6.12.2013 13:54
+ alle gutte

| 5.12.2013 19:36
+ rychlost
+ pohodlnost
+ výběr zboží

bydlím v malém městě a výběr zboží je malý, proto internet zkušenosti zatím malé, první nákup nákup doporučuji ano
| 1.12.2013 12:38
+ Platba online, perfektní komunikace
- nenašla jsem

Velice solidní obchod, s výbornou komunikací se zákazníkem a velice kvalitní zabalení křehkého zboží ...
| 30.11.2013 12:12
+ přehledné webové stránky
+ pěkné zboží

doporučuji
| 20.11.2013 10:13
+ Rychlost, vstřícná komunikace, bezva ceny.
- O slabinách nevím.

Obchod doporučuji, mají hezké věci za dobré ceny. Pokud se vyskytne problém, rychle se řeší.
| 19.10.2013 11:07
+ Rychlost
+ Přehlednost

Spokojená,doporučuji
| 10.9.2013 19:39
+ Vstřícnost, ochota, rychlost
+ Velký výběr kreativních hraček pro děti
- žádné

Všem vřele doporučuji
| 12.8.2013 08:07
+ skvělá komunikace
- žádné

mohu vřele doporučit
| 8.8.2013 11:41
- o

Vše na jedničku...
| 22.6.2013 01:09
+ Našel jsem vše co hledám na jednom místě.

Našel jsem vše co hledám na jednom místě. Původně jsem měl objednávky rozvržené do více e-shopů, potom jsem narazil na tento web a nakoupil vše najednou.
| 20.3.2013 19:07
+ cena a komunikace
- nevím

celková spokojenost
| 4.3.2013 08:46
Vstřícný přístup, ochota okamžitě řešit reklamaci! Kéž by bylo více takových prodávajících. Rozhodně doporučuji.
| 27.12.2012 08:59
+ Byla výborná komunikace
- žádné

Přestože dané zboží už nebylo na skladě v požadovaném množství, domluvili jsme se na jiném podobném zboží a bylo uděláno maximum,aby bylo ještě do vánoc doručeno. Doporučuji ostatním...
| 15.12.2012 23:43
+ Přehlednost, okamžitá dodávka

Doporučuji
| 9.12.2012 20:07
Spokojenost, vkusnost.
| 23.11.2012 19:38
+ predlednost
- zadne

spojeni, kontakt na firmu i telefolicky, mohu jen doporucit !!! Zdenek Prys
| 21.10.2012 10:24
+ Netypické zboží, které se mnohdy nedá nikde sehnat.
+ Rychlá dodací lhůta.
+ Jednání s paní Machutovou výborné, férové. Upozornila mě na rozdílnost vzhledu zboží nabízené na stránkách a ve skutečnosti. Toto velmi kladně oceňuji.
+ Nakoupila jsem zde, jelikož daný výrobek jinde nebyl a tato stránka na mě působila důvěryhodně, takže jsem objednávala bez obav.
- Některé zboží se mi zdá poněkud drahé.

Má zkušenost je maximálně pozitivní. Jak jsem již zmínila, jednání paní Machutové bylo skvělé, férové a toto velice oceňuji. Zboží došlo v pořádku, ve výborném stavu. Jsem s ním velice spokojena. Ano doporučila bych tento obchod. Z důvodu skvělého přístupu majitelů a taktéž dodací lhůta byla rychlá.
| 10.10.2012 08:57
+ přehlednost, rychlá dodací lhůta

Jsem spokojena,nakoupím určitě znova
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.