Hodnocení obchodu

4,8 541 hodnocení
Přidat hodnocení
5
488x
4
24x
3
11x
2
7x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.7.2018
Byla js spokojena????
Avatar autora | 10.7.2018
Jsem moc spokojena s rychlostí dodání vybraného zboží
Avatar autora | 9.7.2018
spokojeni
Avatar autora | 8.7.2018
Delší dodací lhůta, zboží bylo dobře zabalené.
Avatar autora | 8.7.2018
Byla jsem spokojena s jednáním i dodáním objednané pokladničky berušky,která je pěkná a doufám ,že bude stále plná penízků. Díky. babička Věrka
Avatar autora | 6.7.2018
Velká spokojenost ...Doporučuji, byla jsem mile překvapena .Křehké zboží perfektně zabaleno, vše dorazilo v pořádkui. Děkuji!
Avatar autora | 6.7.2018
Doporučuji. Komplikace ohledně dodací lhůty okamžitě vyřešena, velmi vstřícné jednání. Křehké zboží (skleněné vánoční koule) perfektně zabaleno, vše dorazilo v pořádku a zcela odpovídá popisu i fotografii. Děkuji!
Avatar autora | 5.7.2018
Spokojenost doporučuji
Avatar autora | 2.7.2018
Moooc doporučuji. I přes malou komplikaci vše bylo rychle vyřešené. Paní byla vstřícná a ochotná.
Avatar autora | 2.7.2018
Rychlé dodání,rozumné ceny a také možnost levněji zaslat do zásilkovny (nač krmit předraženou Českou poštu )
Avatar autora | 2.7.2018
Doporučuji. I přes drobnou komplikaci s naskladněním zboží velmi flexibilní a ochotní.
Avatar autora | 30.6.2018
Velká spokojenost ...Doporučuji, byla jsem mile překvapena
Avatar autora | 29.6.2018
Jsem spokojená, výborná byla komunikace s obchodem, zboží dorazilo rychle a v pořádku
Avatar autora | 29.6.2018
Zboží přišlo v pořádku. Doporučuji.
Avatar autora | 27.6.2018
byla jsem spokojená,velmi rychle reagovali a zboží se mi také moc líbí,doporučuji
Avatar autora | 26.6.2018
doporučuji, rychlé dodání, pěkné zboží =5hvězdiček
Avatar autora | 26.6.2018
Doporučuji, rychlé dodání zboží do zásilkovny, zboží podle představ. Dávám pět hvězdiček.
Avatar autora | 25.6.2018
doporučuji, rychlé dodání, pěkné zboží
Avatar autora | 25.6.2018
Zboží perfektní, bez závad, velká spokojenost! Rozhodne doporučuji! Z uvedených důvodů dávám 5 hvězdiček :-).
Avatar autora | 24.6.2018
Květináče odpovídají fotce. Balík skvěle zabalen.

Stránka 1 z 28 , položek celkem: 543

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.